Investeer in jezelf!

Beland je steeds maar weer op hetzelfde punt, door hetzelfde denkpatroon te volgen? Leiden je keuzes telkens naar een frustrerende uitkomst? Kom je maar niet uit die vicieuze cirkel die zich in je hoofd afspeelt? Hak dan de knoop door en investeer in jezelf met een dagtraining. Je ontwikkelt zo een gezonde levensstijl, door de manier van denken die hieraan ten grondslag ligt aan te pakken.

Persoonlijke ontwikkeling

Sta je open voor verandering in je leven? Of je nu een gezondere levensstijl wilt ontwikkelen, betere prestaties wilt leveren op je werk of dichter bij je doelen wilt staan: gedragsverandering begint bij een nieuwe denkwijze. Ga daarom de confrontatie met jezelf aan tijdens de unieke dagtraining 'Vitamine nee!' Deze dagtraining is gericht op persoonlijke ontwikkeling en zo opgesteld om je weer in je kracht te laten staan. Je leert situaties vanuit een ander oogpunt te benaderen en zo bewustere keuzes te maken. Op basis van je intuïtie, in plaats van je hoofd. Je kunt afleidingen zo makkelijker herkennen, opzij zetten en je weer richten op je persoonlijke missie.

Inzichten en praktijkoefeningen

Met inzichten verworven vanuit de neurofysiologie, psychologie alsook mindfulness, worden jouw overtuigingen uitgedaagd. De struikelblokken en blokkades die jou tegenhouden in het verwezenlijken van je potentie worden zichtbaar gemaakt. Door praktische oefeningen kun je je intuïtie versterken en je meer laten leiden door je gevoel. Je kunt dan de verandering doorvoeren die je leven nodig heeft. Je komt erachter wat je wilt bereiken en stelt vervolgens doelen op, die je op persoonlijk gebied stimuleren en laten ontwikkelen.

"Sta je open voor verandering in je leven?"

Effectief leiderschap

Je kunt er ook voor kiezen om met je hele organisatie of team een training op het gebied van (persoonlijk) leiderschap te volgen. Hiermee kun je een sterker team neerzetten, waarin de kwaliteiten van ieder individu benadrukt en optimaal benut wordt. Ieder teamlid leert het beste uit zichzelf en zijn/haar omgeving naar boven te halen. Iedere deelnemer krijgt hiertoe de nodige handvatten om effectiever gemeenschappelijke doelen te behalen. Er wordt in beeld gebracht welke stappen hiervoor nodig zijn, zodat ieders rol duidelijk wordt. Met voorbeelden uit de praktijk en diverse opdrachten wordt dit inzichtelijk gemaakt.

Touwtjes in handen

Onze trainingen helpen jou of jouw organisatie om de intrinsieke motivatie zichtbaar te maken. Met motiverende  woorden, onderbouwde theorieën en confronterende praktijkopdrachten leer je om valkuilen én kwaliteiten te herkennen en effectief in te zetten. De trainingen zijn zowel theoretisch als dynamisch in balans en dat creëert een unieke en positieve sfeer in de groep.

Wil je zelf ervaren hoe onze vorm van coaching jou of jouw team in hun eigen kracht kan laten staan? Bekijk dan onze trainingen of neem contact op voor een op maat gemaakte training voor jouw team/organisatie. Onze trainingen staan bekend om de informele aanpak, humor en dynamiek waardoor het geleerde beter blijft hangen.

Deel dit artikel