Boek

“BEN JIJ WIE JE ZOU KUNNEN ZIJN?”

Dat is de vraag waar alleen jij antwoord op kan geven. Niemand anders bepaald jouw richting, missie en visie in dit leven. Iemand anders kan zeggen dat je iets ‘moet’ doen om te veranderen maar dan gaan juist eerder jouw hakken in het zand. Daarnaast is het aan jezelf of je verandering ook daadwerkelijk toepast, want het is jouw leven.

BALLEN – De kracht van verandering.
Dat is het boek dat Roel heeft geschreven.

Een boek dat een unieke kijk geeft op persoonlijke ontwikkeling met no-nonsense uitleg en een dosis humor. Simpel uitgelegd, makkelijk te begrijpen en straight to the point!

Je kan zeggen dat Roel diverse klappen van het leven heeft gekregen. Na jaren actief te zijn als trainer op het gebied van persoonlijke ontwikkeling gaat Roel nu in zijn boek in op zijn eerdere bijna dood ervaring, financiële onzekerheid, angsten, ziekte, blokkerende overtuigingen, werk- nemerschap, ondernemerschap, ouderschap, relaties, lef, daadkracht en hoe dit om te buigen in voordeel van jezelf en anderen.

ballen boek

Waarom dit boek?

Omdat je weet dat je meer kan bereiken dan je tot nu toe hebt gedaan en als je in jezelf investeert, kun je jezelf ook waardevol maken voor je omgeving.

Waarom loop je vast met jouw doelen? Wat is voor jou de kracht van verandering en wat heb je nodig om dit te bereiken? Dit boek geeft jouw inspirerende inzichten en handige tools om mee aan de slag te gaan.

Nieuwsgierig geworden?

Koop jouw eigen exemplaar in onze webshop.