Vrouw in Balans

Alleen voor vrouwen

Al meer dan 14 jaar de meest diepgaande, sportieve, spirituele en uitdagende training speciaal voor vrouwen. Ontstaan voor groepen kwetsbare vrouwen bij diverse instellingen, maar te kostbaar om alleen bij deze doelgroep te blijven.

Een unieke training die de visie op jouw eigen leven gaat veranderen. Je zal beter, sneller en efficiënter kunnen (h)erkennen waar de pijnpunten liggen en de confrontatie met jezelf aan durven gaan.

We gaan in een groep aan de slag met:

  • - Praktische opdrachten
  • - Boksen op een bokszak
  • - Uitdagende theorieën
  • - Mindfullness
  • - Herkennen en ontwikkelen van intuïtie
speciaal-voor-vrouwen-scaled

Inzichten met twee benen op de grond!

We zoeken JOU omdat je weet dat het nu genoeg is en tijd voor verandering. Klaar met al die bullshit in je hoofd: Jouw leven weer in eigen handen krijgen! Na deze training heb je een frisse start om nieuwe uitdagingen tegemoet te gaan.

De training wordt gegeven door een professional, met 22 jaar ervaring, in het trainen en begeleiden van mensen op het gebied van leiderschap en persoonlijke ontwikkeling, intuïtieve coaching en vechtsport. Om iedereen voldoende aandacht te kunnen bieden werken we met beperkte plaatsen dus: Vol=vol.

“Als je in jezelf investeert,
kun je jezelf ook waardevol
maken voor je omgeving.”

Ervaring met deze training:

“Ik heb mijzelf voor deze training opgegeven na een heftige periode van stress en ontevredenheid. Deze training heeft mij zoveel meer gegeven dan ik had gehoopt. Dank jullie wel...”

“Wat een geweldig cadeau voor mijzelf. Absolute aanrader als je wil weten wat je kernwaarden zijn en waar je heen wilt!”

“Recht voor zijn raap en veel inzichten gekregen. Zeker confronterend maar vooral leerzaam.”

“Achter iedere sterke man staat een net zo’n sterke, of nog sterkere, vrouw. Wat kwam mijn vrouw op- gelaten en energiek thuis na jullie training. Dank jullie wel.”

Praktische informatie

Waar: Mayru Lifestyle Center, Julianaplein 9, Zetten
Dag en tijd: Klik hier voor de geplande data en aanmelden
Kleding: Trek iets aan waar je vrij in kan bewegen of neem dit mee (je kan bij ons omkleden)
Investering in jezelf: €145,-

Deel dit artikel