Wie is Roel?

Even voorstellen

Roel van Beveren is een unieke trainer, spreker en auteur op het gebied van leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Hij heeft jaren ervaring in het, op een rebelse manier, trainen en inspireren van groepen door middel van zijn aangrijpende levensverhalen, positieve energie en humor. Door oprecht te confronteren met diverse pijnpunten ontstaat er inzicht en (gedrags)verandering. Als mens, trainer en spreker is Roel het beste te omschrijven als een mix tussen Jim Rohn en cabaretier Jochem Myjer.

Roel gaf, naast een vaste baan, als zzp'er trainingen op het gebied van leiderschap en persoonlijke ontwikkeling en gebruikt daarbij (vecht)sport als middel om mensen, fysiek en mentaal, in beweging te krijgen. Dit groeide uit tot een succes en hierdoor ontstond Mayru lifestyle center waar Roel, samen met zijn vrouw Maaike, eigenaar van is.

Roel wordt ook regelmatig gevraagd om te komen spreken over zijn bijna-door ervaring en hoe je iedere dag tegenslag kunt omzetten in daadkracht en verandering. Omdat Roel de missie heeft om zoveel mogelijk mensen in hun kracht te zetten ontstond zijn boek "BALLEN! - De kracht van verandering". De eerst oplage was binnen drie weken uitverkocht!

Roel is getraind door de best beoordeelde trainer, spreker en auteur op het gebied van leiderschap in Nederland: Remco Claassen en heeft als professional 23 jaar ervaring in het vak van trainen en spreken.

“Roel is een waanzinnig gedreven groeispons. Dat in combinatie met zijn passie voor de mens maakt dat we in de toekomst nog vaak van hem gaan horen.”
~Remco Claassen

roel-van-beveren

Roel van Beveren