Wie is Roel?

Even voorstellen

Roel van Beveren is een unieke (enter)trainer op het gebied van leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Hij heeft jaren ervaring in het, op een rebelse manier, trainen en inspireren van groepen door middel van zijn levensverhalen, positieve energie en humor. Door oprecht te confronteren met diverse pijnpunten ontstaat er inzicht en (gedrags)verandering. Als mens, trainer en spreker is Roel het beste te omschrijven als een mix tussen Deepak Chopra en cabaretier Jochem Myjer.

Roel is begonnen in de techniek, heeft daarna jaren op straat gewerkt als Politieagent en in heeft in zijn vrije tijd trainingen geven op het gebied van persoonlijke ontwikkeling uit passie voor zijn medemens. Dit groeide enorm snel en hierdoor ontstond Mayru lifestyle center, waar Roel, samen met zijn vrouw Maaike, eigenaar van is.

Roel is getraind door de best beoordeelde trainer, spreker en auteur op het gebied van leiderschap in Nederland: Remco Claassen en als professional 22 jaar ervaring in het trainen en begeleiden van mensen op het gebied van leiderschap en persoonlijke ontwikkeling en intuïtieve coaching.

“Roel is een waanzinnig gedreven groeispons. Dat in combinatie met zijn passie voor de mens maakt dat we in de toekomst nog vaak van hem gaan horen.”
~Remco Claassen

roel-van-beveren

Roel van Beveren